Noiembrie 2017

Noiembrie 2017

November 16, 2017 Articole din presa 0

Noiembrie 2017

Calorgal SA a finalizat lucrările de montare a centralelor termice și a instalațiilor aferente la grădinițele gălățene nr. 53, “Croitorasul cel Viteaz” și nr. 64, “Ileana Cosânzeana”.

Lucrările au constat în înlocuirea rețelelor interioare și montarea de centrale termice pe gaze naturale de 24KW, la grădinița “Ileana Cosânzeana”, respectiv de 125KW, la grădinița “Croitorașul cel viteaz”, cu schimbătorul de căldură, circuitul secundar și sistemul de automatizare aferente.

În plus, la grădinița “Ileana Cosânzeana” au fost montate calorifere noi.

Lucrările au fost efectuate cu personal specializat și autorizat ISCIR, în conformitate cu toate reglementările legale și normele tehnice aflate în vigoare.

Calorgal SA va asigura operarea și mentenanța centralelor instalate în cele două grădinițe gălățene, la care sunt înscriși peste 200 de copii.

Intenționăm ca, în viitorul apropiat, societatea noastră să își extindă portofoliul de lucrări atât în sectorul public cât și în cel privat, prin instalarea de centrale termice de apartament dar mai ales prin proiectarea, montarea, punerea în funcțiune și operarea de sisteme de încălzire pentru scări de bloc.